Tinerii liberali au făcut petrecere pe litoral cu înjurături la adresa PSD (Video)

Tinerii liberali au făcut petrecere pe litoral cu înjurături la adresa PSD (Video)

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership”, care a avut loc în weekend pe litoral, au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor.

La lucrările Şcolii de Vară au rostit discursuri liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care le-au vorbit despre curaj, principii şi responsabilitate.

Imagini distribuite în spaţiul public arată cum mai mulţi participanţi la petrecerea desfăşurată după lucrările Şcolii de vară folosesc expresii jignitoare la adresa partenerilor de guvernare.

ADVERTISING

Printre hohote de râs, tinerii liberali au scandat de mai multe ori ”m..e” PSD.

La școala de vara a TNL (Tineretul Național Liberal), cei mai tineri peneliști au avut un mesaj pentru partenerii lor seniori de coaliție.

Publicată de Tănăsescu Mihai pe Duminică, 11 septembrie 2022

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, conform G4Media.

image-16
Foto: Facebook/Mara Mareş

Reacția tinerilor social democrați

În replică, liderul Tineretului Social Democrat (TSD), Mihai Alexandru Ghigiu, spune că acceptă scuzele, dar îi invită pe tinerii liberali să participe la și la workshopurile #GeneratiaEducata.

ADVERTISING

”Recunosc, am rămas surprins într-un mod mai puțin plăcut după ce am auzit care a fost deviza Școlii Politice de Vară a #GeneratieiAltfel. Nu m-am gândit nicio clipă că workshopurile lor sunt cu și despre înjurături!

Realitatea este că #altfel a fost la întâlnirea tinerilor social-democrați, unde am avut discuții și dezbateri concrete și am căutat să venim cu idei și propuneri care îi vizează pe cei de vârsta noastră. A fost #altfel pentru că punem accent pe educație, vrem un mediu mai curat și ne dorim, nu numai la nivel declarativ, să trăim într-o Românie digitalizată și modernă.

Am văzut că liderul TNL, Mara Mareș, și-a cerut scuze prin intermediul presei. Colegii mei și cu mine acceptăm scuzele, iar pentru că… așa cum spuneam, TSD e obișnuit să caute soluții, îi invităm pe cei care au ales să-și manifeste latura liberală în acest fel să participe și la workshopurile #GeneratiaEducata. Ținem legătura și poate păstrăm câteva scaune libere și la sesiunile noastre de formare!”, a scris Ghigiu pe Facebook.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇