Europarlamentarul Rareș Bogdan le cere tinerilor liberali să fie circumspecți la retorica de la Bruxelles

Europarlamentarul Rareș Bogdan le cere tinerilor liberali să fie circumspecți la retorica de la Bruxelles

Europarlamentarul Rareş Bogdan le-a recomandat tinerilor liberali să privească cu rezervă „retorica de la Bruxelles” în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice. „Să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, le-a spus sâmbătă, liderul liberal colegilor săi din organizaţia de tineret.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade. Si fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, le-a spus Rareş Bogdan sâmbătă, tinerilor liberali la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL. 

ADVERTISING

El a reamintit că România este unul dintre statele cu cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă, are energie electrică, inclusiv energie verde, şi are producţie proprie de cereale şi petrol. 

Rareș Bogdan le-a mai spus tinerilor liberali că trăiesc în oraşe în care nu au loc atacuri armate şi violenţă pe stradă, România fiind „o ţară în care, din fericire, ordinea public este respectată”, graţie şi ministrului de Interne, Lucian Bode, care era prezent la evenimentul TNL.

ADVERTISING

„Oamenii noştri trebuie să înveţe să îşi vândă ceea ce fac, mult mai bine, pentru că Churchill spunea că 50% dintr-o bună guvernare este comunicare”, a adăugat Rareş Bogdan. 

El a vorbit şi despre viitoarele bătălii electorale, prezentând apocaliptic anul 2024, când vom avea patru rânduri de alegeri - locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare.  

„Tot ce aţi văzut în 2004, în 2009 şi în 2014 este nimic faţă de ceea ce veţi vedea în 2024, când va fi o ciocnire a civilizaţiilor, a sferelor de influenţă, a partidelor politice şi liderilor, în bătălii crunte, patru bătălii în acelaşi an”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇