Şefa Comisiei Europene: România a oferit un exemplu înduioşător pentru întreaga lume. Vă mulţumesc din suflet!

Şefa Comisiei Europene: România a oferit un exemplu înduioşător pentru întreaga lume. Vă mulţumesc din suflet!

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus, joi, că România este un exemplu extraordinar de solidaritate în Europa, menţionând că ţara noastră i-a ajutat nu numai pe refugiaţii din Ucraina, dar şi Republica Moldova.

„România a oferit un exemplu înduioşător pentru întreaga lume când a început războiul. România ajutat toţi refugiaţii de la Vama Siret, oferindu-le pături, apă, alimente. Oamenii şi-au deschis uşile propriilor case pentru refugiaţi, s-au organizat prin mediile de socializare misiuni de strângere de fonduri, populaţia română este pregătită să primească refugiaţii.

ADVERTISING

România nu doar că îi primeşte în casele lor pe refugiaţi, dar ajută şi Republica Moldova şi asigură generatoare de electricitate deosebit de importante pentru Moldova.

România a asigurat medicamente pentru Ucraina.

Dumneavoastră sunteţi un exemplu extraordinar de solidaritate în sânul Europei. Vă mulţumesc din suflet pentru exemplul dat", a spus Ursula von der Leyen, într-o declaraţie comună de presă cu preşedintele Klaus Iohannis.

Declarații de presă comune cu Președinta Comisiei Europene - 03.03.2022

???? LIVE Declarații de presă comune susținute de Președintele României ????????, Klaus Iohannis, și Președinta Comisiei Europene ????????, Ursula von der Leyen

Publicată de Administrația Prezidențială a României pe Joi, 3 martie 2022

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, joi, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis.

ADVERTISING

Şefa Comisiei Europene se află în România de miercuri seară, când a avut o întrevedere cu prim-ministrul Nicolae Ciucă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇