Secretarul general al PNL, despre demisia miniștrilor USR PLUS: Sunt gesturi necumpătate, imature

Secretarul general al PNL, despre demisia miniștrilor USR PLUS: Sunt gesturi necumpătate, imature

Secretarul general al PNL Robert Sighiartău a comentat anunţul USR PLUS privind retragerea miniştrilor săi din Guvern, spunând că asemenea gesturi sunt necumpătate, imature.

Referindu-se la aplauzele care au însoţit anunţul lui Dan Barna, Sighiartău le-a calificat drept un gest iresponsabil făcut după ce au ”băgat ţara în criză”.

”Mi se pare un gest iresponsabil ca, după ce ai băgat ţara în criză, să mai şi aplauzi. Din păcate, suntem într-o criză politică generată de USR PLUS, care a decis să şantajeze prin ministrul Justiţiei un program atât de bun pentru comunităţile locale. (…)

ADVERTISING

Nu inteleg că ţara este mai importantă decât sondajele de opjnie şi de anumite gesturi politice. Singura majoritate clară care se poate forma este în jurul partidelor de dreapta. (…) Sunt gesturi necumpătate, imature”, a declarat Sighiartău la Antena 3.

Miniștrii USR PLUS își vor vor demisia din Guvern, mâine dimineață, a anunțat copreședintele formațiunii Dan Barna.

”Văzând ce s-a întâmplat azi în BPN am decis că nu mai putem merge mai departe cu un premier care risipește resursele națiunii pentru interesul politic propriu. Nu se mai poate așa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florin Cîțu dinamitat cu bună știință și cinism această coaliție. Florin Cîțu nu mai poate să fie premier și din acest motiv miniștrii se retrag din Guvern. Mâine dimineață domnul premier va avea pe birou demisiile.

Încă de la înființare, am spus că vom fi un partid altfel și am fost un partid altfel. Nu am ezitat să vorbim atuncă cân ne-ar fi fost mai comod să tăcem. În aceste 8 luni de când am intrat în guvern am adus oameni competenți, am arătat că se poate și altfel”, a spus Dan Barna.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇