Secretarul general adjunct al Guvernului, mesaj pentru USR-PLUS: Lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru

Secretarul general adjunct al Guvernului, mesaj pentru USR-PLUS: Lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru

Secretarul general adjunct al Guvernului Costel Barbu şi primul pe lista PNL a candidaţilor la Camera Deputaţilor în Teleorman a îndemnat Alianţa USR-PLUS să lase „dramoletele” şi să nu se mai comporte ca şi cum totul gravitează în jurul lor.

„Ca să poţi să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-aţi asumat nimic, nu aţi oferit nimic. Aţi stat pe margine aşteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul”, a mai transmis Barbu.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Cum, Doamne iartă-mă, să condiţionezi formarea unei alianţe guvernamentale de înlocuire a lui Ludovic Orban după alegerile parlamentare? Aş vrea să aduc doar câteva argumente pro Ludovic Orban: 1. Omul şi-a asumat nişte lucruri pe care nimeni altcineva nu a fost dispus să şi le asume şi a doborât aproape de unul singur PSD.

2. Echipa câştigătoare nu se schimbă, iar preşedintele Iohannis apreciază tot efortul făcut de acest om. 3. Este o nemernicie să pretinzi schimbarea acestui prim-ministru care a condus ţara în cele mai vitrege condiţii posibile: pandemie, criza economică globală, finanţe dezastruoase lăsate de fostul Guvern Dăncilă, stocuri strategice sanitare - 0, majoritate parlamentară ostilă, Curte Constituţională pesedizată, Avocat al Poporului ostil şi iresponsabil”, a scris Costel Barbu sâmbătă pe Facebook.   

El mai spune că USR-PLUS trebuie mai întâi să ofere ceva înainte să ceară sau să aibă pretenţii privind guvernarea.

„Pentru USR-PLUS am un mesaj simplu: lăsaţi dramoletele şi nu vă mai comportaţi de parcă totul gravitează în jurul vostru. Ca să poţi să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-aţi asumat nimic, nu aţi oferit nimic. Aţi stat pe margine aşteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul. N-o să se întâmple asta! Ruşine!”, a conchis Barbu.   

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat, într-un interviu pentru SpotMedia.ro, că USR-PLUS intră în alegerile parlamentare cu dorinţa de a da premierul în viitorul Executiv. El a adăugat că a fost dezamăgit de faptul că Ludovic Orban a minţit în declaraţii şi a mai spus că „nimeni nu are un cec în alb”, din partea Alianţei.  

Moşteanu a precizat că Dacian Cioloş este, conform protocolul vechi de alianţă între USR şi PLUS, persoana desemnată pentru a fi premier şi Cioloş ar fi omul mai mult decât potrivit pentru a conduce viitorul Guvern.

Citește opiniile zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!