Cioloș îi răspunde lui Florin Roman: Amenințarea cu tribunalul e ridicolă și nu mă impresionează

Cioloș îi răspunde lui Florin Roman:  Amenințarea cu tribunalul e ridicolă și nu mă impresionează

Liderul USR, Dacian Cioloș, a reacționat după ce Florin Roman l-a amenințat cu instanța, acuzându-l că a instrumentat atacul la adresa sa, în urma căuia și-a dat demisia din funcția de ministru al Cercetării şi Digitalizării.

Astfel, Cioloș spune că faptul că Roman s-a supărat pe el pentru că l-a demascat ”e dovada că acești oameni nu mai trebuie păstrați în politică”.

De asemenea, afirmă liderul USR, amenințarea cu instanța este ridicolă si nu îl impresionează.

”Florin Roman nu este o victimă. Florin Roman este un exponent al clasei politice românești care a distrus ce avea România mai bun. Oamenii ca el, care nu aveau calificările necesare, care au mințit și au făcut din impostură o valoare supremă, i-au îndepărtat pe cei competenți și cinstiți din politică.

ADVERTISING

Demisia lui e un act necesar pe care mulți alți colegi de-ai lui ar trebui să-l urmeze. Faptul că e supărat pe mine că l-am demascat e dovada că acești oameni nu mai trebuie păstrați în politică. Amenințarea cu tribunalul e și ea ridicolă și nu mă impresionează. Știu că cei ca el se tem de justiție și cred că prezența în sala de judecată le dă palpitații.

Drum bun, domnule Florin Roman, și sper ca și ceilalți colegi de aceeași factură ca dumneavoastră să vă însoțească pe drumul demisiei”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

Florin Roman nu este o victimă. Florin Roman este un exponent al clasei politice românești care a distrus ce avea...

Publicată de Dacian Cioloş pe Miercuri, 15 decembrie 2021

Roman și-a dat demisia

Florin Roman și-a dat demisia din funcția de ministru al Cercetării şi Digitalizării, după ce a fost acuzat de plagiat și că a mințit în CV cu privire la instituțiile la care a studiat și ce diplome a obținut. Este primul ministru care pleacă din Guvernul Ciucă, la mai puţin de o lună de la învestire.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florin Roman l-a amenințat cu instanța pe Dacian Cioloș, pe care îl acuză că a instrumentat atacul la adresa sa și i-a ”lipit eticheta de plagiator, fără ca o instanță sau comisie să dea un verdict”.

”Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult.

Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș, ne vedem în instanță. Mi-a lipit eticheta de plagiator, fără ca o instanță sau comisie să dea un verdict.

ADVERTISING

În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” în regim de monopol la digitalizare, vă spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit să mă acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijenţe din CV. Plec din funcţia de ministru cu fruntea sus! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Roman, miercuri, pe Facebook.

El a postat si fotografii cu diplomele de studii obținute.

Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale.Când albul devine...

Publicată de Florin Roman pe Miercuri, 15 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇