Primarul Sectorului 2 face plângere la DNA împotriva fostului viceprimar. UPDATE Reacție ironică de la Dan Cristian Popescu

Primarul Sectorului 2 face plângere la DNA împotriva fostului viceprimar. <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Reacție ironică de la Dan Cristian Popescu

Primarul Sectorului 2 din Bucureşti, Radu Mihaiu (USR), a trimis la DNA o plângere penală împotriva fostului viceprimar Dan Cristian Popescu (PNL devenit PSD), pentru că ar fi făcut presiuni asupra aparatului de specialitate din PS2 să demoleze panourile publicitare ale unor „concurenţi”.

„Am trimis la DNA o plângere penală împotriva fostului viceprimar Dan Cristian Popescu. Sesizarea are la bază un raport al Corpului de control care spune că, în mod abuziv, a făcut presiuni asupra aparatului de specialitate să demoleze ilegal panourile publicitare ale concurenţilor domniei sale.

ADVERTISING

Iată cum, într-un mod simplu, 'Profu de mate' (porecla lui Popescu - n.red.) a demonstrat cum se pot înmulţi zerourile. Sunt convins că DNA va înţelege demonstraţia", a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Imediat cu o replică a venit şi edilul de la Sectorul 1, Clotilde Armand (USR):

"Stai puțin. Dacă e vorba despre Euromedia, avem material mult la S1. Am desființat toate panourile lor publicitare din S1. Toate aceste panouri funcționau ilegal pe domeniul public. O firmă cu un acționarat super dubios.

Euromedia Group SA este în prezent deţinută de Alexandru Ştefan Nanu, unul dintre patronii clubului Nuba, fost vicepreşedinte la TSD Prahova, prietenul foştilor deputaţi PSD Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre această firmă dezvăluiam că a primit un contract de 18 milioane de euro de la Primăria Capitalei pentru achiziţia de mobilier urban pentru staţii de troleibuz şi staţii de autobuz.

În anul 2018, firma Euromedia a primit sute de mii de lei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de la fostul primar al Sectorului 1.

O companie care se crede atotputernică şi în care au avut sau au interese, prin interpuşi şi firme paravan - fostul liberal Vlad Moisescu şi actualul parlamentarul PSD Dan Cristian Popescu. Spun asta ca să înţelegeţi de ce nimeni, niciodată, nu i-a deranjat în Bucureşti, deşi au zeci de panouri de publicitate montate ilegal. Bravo, Radu! Acum să te aștepți la linșajul de la acel post TV".

ADVERTISING

Radu Mihaiu nu i-a răspuns colegei sale.

Reacţia celui acuzat

UPDATE 22 noiembrie Dan Cristian Popescu i-a răspuns primarului Mihaiu.

Popescu precizează ironic că apreciază feedback-ul edilului şi îl va lua în considerare.

„Dragă Radu, apreciez feedback-ul tău şi o să îl iau în considerare.

Kind reminder! Împreună cu colegii tăi, ai mai depus o plângere, la DNA, în 2020. Nu ai mai zis nimic şi sunt foarte îngrijorat.

P.S. Sondajul arată realitatea, te superi degeaba”, a scris Dan Cristian Popescu, marţi, pe Facebook.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇