Edilul Sectorului 2 a amendat azi de 3 ori o companie a Primăriei Capitalei: Cine greșește plătește

Edilul Sectorului 2 a amendat azi de 3 ori o companie a Primăriei Capitalei: Cine greșește plătește

Compania Termoenergetica a fost amendată azi de Primăria Sectorului 2 de trei ori, pentru că nu a astupat gopile făcute în urma unor lucrări.

”Astăzi am amendat Termoenergetica – 3 amenzi pentru 3 locații diferite unde și-au terminat lucrările, dar de mai bine de o lună nu au adus carosabilul la starea inițială. 3 amenzi a câte 2.500 lei pentru intervențiile de pe: Lacul Tei nr. 63, Herța nr. 18 și Teiul Doamnei 1.

E clar că sistemul de termoficare are nevoie de multe reparații. Avem toată înțelegerea și acordăm tot suportul pentru asta. Însă lucrurile trebuie duse la bun-sfârșit, nu lăsate de izbeliște. Nu se poate ca trotuarele/străzile să arate ca după bombardament”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

ADVERTISING

Mai mult, edilul spune că a somat compania și pentru alte locații, iar dacă nici acolo nu va asfalta, va continua să dea amenzi.

”Mai avem astfel de locații în monitorizare pentru care i-am somat. Dacă nici pentru acelea nu se vor mișca cu asfaltarea, vom continua să îi amendăm.

Iar acest lucru e valabil pentru toți operatorii care fac lucrări tehnico - edilitare. Nu accept să ne batem joc de domeniul public, lăsând lucrurile neterminate. Cine greșește, plătește”, a subliniat primarul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇