Primarul din Mogoșoaia: Dacian Cioloș se poate informa despre ”Sectorul Zero” de la Cătălin Drulă, care are teren în comună. Reacția fostului ministru

Primarul din Mogoșoaia: Dacian Cioloș se poate informa despre ”Sectorul Zero” de la Cătălin Drulă, care are teren în comună. Reacția fostului ministru

Scandalul proiectului „Sectorul Zero” continuă. Primarul comunei Mogoşoaia, Paul Precup, îi răpunde liderului USR, Dacian Cioloș, care a anunțat că a început să strângă semnături pentru demiterea sa și că va depune o plângere la DNA cu privire la modul în care au fost făcute exproprierile.

Astfel, Precup spune că prin toate aceste demersuri, USR încearcă doar sa profite de incidentul din comisia Consiliului Local pentru a compromite cel mai important proiect de dezvoltare al comunei Mogoșoaia.

”In legătura cu anunțul făcut de președintele USR Dacian Ciolos într-o conferința de presa, am următoarele precizări si comentarii de făcut:
Este dreptul oricărui partid sa lanseze orice strângere de semnături, inclusiv pentru demiterea primarului.

ADVERTISING

De asemenea, este dreptul fiecăruia de a depune plângeri la orice instituție. Consider că prin toate aceste demersuri, USR încearcă doar sa profite de incidentul reprobabil din comisia Consiliului Local pentru a compromite cel mai important proiect de dezvoltare al comunei Mogoșoaia, Sectorul Zero”, a scris Paul Precup pe Facebook.

Totodată, edilul spune că ședința comisiei în care a avut loc agresiunea împotriva consilierei USR nu a avut legătura cu acest proiect.

Mai mult, Precup îi spune lui Cioloș că se poate informa despre proiectul "Sectorul 0" de la Cătălin Drulă, care are teren în localitate.

ADVERTISING

”Am ieșit din perioada de convalescență si il invit pe domnul Ciolos la sediul primăriei sa ii explic proiectul Sectorul Zero si, daca dorește, il pot pune în legătura si cu cei peste 50 la suta dintre proprietarii care au cedat deja 39 la suta din terenul pe care il dețin.

Sigur ca dl Ciolos se poate informa in continuare de la dl Catalin Drula care are un interes direct, prin faptul ca deține teren in Mogoșoaia, dar se va afla in continuare in eroare. Nu văd niciun motiv pentru care domnia sa ar putea să refuze invitația mea deschisă, în condițiile în care a venit și la o ședința a Consiliului Local, pe alte teme și în lipsa mea.

ADVERTISING

Cred că de această dată, va fi o vizită cu folos, nu doar de imagine și il va ajuta sa înțeleagă, dacă dorește cu adevărat, acest model de dezvoltare urbana, de altfel folosit in întreaga lume civilizata. Sigur că domnia sa poate să aleagă sa nu dea curs invitației mele si să rămână într-o gravă eroare, dacă este interesat doar de circ și selfie-uri”, a mai scris edilul din Mogoșoaia.

In legătura cu anunțul făcut de președintele USR Dacian Ciolos într-o conferința de presa, am următoarele precizări si...

Publicată de Primăria Mogoșoaia pe Luni, 31 ianuarie 2022

Replica lui Drulă

Cătălin Drulă i-a dat însă replica edilului printr-un comentariu la postare, afirmând că terenul pe care îl deține nu are nicio legătură cu câmpul agricol extravilan ”unde se fac exproprierile pentru tunul imobiliar numit Sector Zero”.

”Domnule primar,
Am înțeles că la matematică și fracții stați prost, dar văd că și la logică și geografie aveți lacune serioase. Faptele sunt acestea:

Am un teren la Mogoșoaia din 2014. E unica mea proprietate imobiliară. E în toate declarațiile mele de avere de când am început să le depun, din ianuarie 2016, când eram consilier în guvernul tehnocrat.

Este un teren intravilan, în zona „veche” din Mogoșoaia aproape de șosea, în zonă dezvoltată, între case. Nu are nicio legătură cu câmpul agricol extravilan unde se fac exproprierile pentru tunul imobiliar numit Sector Zero. Restul e gargară ieftină”, a comentat Drulă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇