Cioloș, Barna, Drulă și Dragu, prezenți la ședința Consiliului local Mogoșoaia, după ce o consilieră USR a fost agresată (Video)

Cioloș, Barna, Drulă și Dragu, prezenți la ședința Consiliului local Mogoșoaia, după ce o consilieră USR a fost agresată (Video)
Foto: Facebook Felicia Ienculescu Popovici

Liderii USR Dacian Cioloş, Anca Dragu, Dan Barna şi Cătălin Drulă au participat, vineri după-amiază, la şedinţa Consiliului Local Mogoşoaia, în semn de solidaritate cu Felicia Ienculescu-Popovici.

Popovici, consilier local în Mogoșoaia, a fost agresată fizic, joi, de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP).

Sedinta de Consiliu Local

Transmisiune in direct

Publicată de Primăria Mogoșoaia pe Vineri, 28 ianuarie 2022

„Particip la şedinţa Consiliului Local Mogoşoaia, unde am venit împreună cu mai mulţi colegi să o susţinem pe colega noastră”, a scris Cioloş pe Facebook.

Particip la ședința Consiliului Local Mogoșoaia, unde am venit împreună cu mai mulți colegi să o susținem pe colega noastră Consilier local Felicia Ienculescu-Popovici.

Publicată de Dacian Cioloş pe Vineri, 28 ianuarie 2022

„În semn de solidaritate cu colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici suntem prezenţi la şedinţa Consiliului Local Mogoşoaia. Cîţu, mai e încă membru PNL consilierul vostru care ameninţă femei cu schilodirea? Înţeleg că PMP a propus excluderea consilierului lor. Dacă se şi concretizează, e singurul gest normal în situaţia dată”, a scris Cătălin Drulă pe aceeaşi reţea de socializare.

În semn de solidaritate cu colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici suntem prezenți la ședința Consiliului Local…

Publicată de Cătălin Drulă pe Vineri, 28 ianuarie 2022

„Suntem aici ca să transmitem un mesaj ferm: România nu tolerează violenţa şi bădărănia”, a transmis Dan Barna.

Pe ordinea de zi a şedinţei a figurat inclusiv un proiect care vizează achiziţionarea de servicii de consultanţă juridică, în principal pentru procesele referitoare la proprietăţile expropriabile.

ADVERTISING

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoșoaia, a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP).

Informația privind agresiunea a fost lansată public de USR Mogoșoaia.

"Seara aceasta colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că «şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile»", au afirmat reprezentanţii USR Mogoşoaia.

Colegă din USR Mogoșoaia agresată

Așa arată, la propriu, un pumn în gură pus celor care comentează și au curaj să arate când politica se mafiotizează.Colega noastră de la USR, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată fizic, ieri seară, la Mogoșoaia, de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP) și amenințată că va ajunge în scaunul cu rotile. Este pur și simplu grotesc și de netolerat.Așa arată o bucată de România, de lângă București, sub ocupația unor brute. Așa arată o administrație locală unde interesele imobiliare sunt mai puternice decât legea, iar partidele vechi sunt doar niște instrumente de manevră.Colegii noștri din USR Mogoșoaia s-au opus unui proiect cel puțin controversat („Sectorul Zero”), unii i-ar spune chiar tun imobiliar, rezultatul fiind astfel de intimidări incredibile.A fost depusă plângere la Poliție, dar aș vrea să văd ce părere are PNL care vorbește frumos despre „ordinea publică”, prin vocea unui ministru de interne lipsit complet de autoritate, într-o țară în care violența a explodat peste tot. Sau PNL care își declară, sforăitor, interesul pentru subiectul violenței împotriva femeilor. Până la condamnări în justiție, unde sunt scuzele dumneavoastră, domnilor „liberali”?

Publicată de Ștefan Pălărie pe Vineri, 28 ianuarie 2022

Potrivit sursei citate, contextul este dat de recentele investigaţii de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la şcoala din Mogoşoaia, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Polițiști din orașul Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj și au întocmit în acest sens dosar penal, au transmis vineri reprezenanții IPJ Ilfov. Aceștia susțin că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lânga Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇