Noi imagini de la agresarea consilierei USR la Mogoșoaia. Femeia este lovită de unul dintre bărbați, în timp ce alți doi stau și se uită

Noi imagini de la agresarea consilierei USR la Mogoșoaia. Femeia este lovită de unul dintre bărbați, în timp ce alți doi stau și se uită
Foto: Facebook Felicia Ienculescu Popovici

Noi imagini de la agresiunea de joi seara, de la Mogoșoaia, asupra unei consiliere USR, au fost difuzate de televiziunile de știri.

Față de imaginile filmate cu telefonul mobil de consilieră, pe care le știam până acum, în cele difuzate în această seară, surprinse de camerele de luat vederi, se vede clar cum unul dintre bărbați o atacă pe femeie, în mod repetat, iar aceasta începe să strige, în timp ce alți doi bărbați asistă impasibili la agresiune.

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoșoaia, a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP).

ADVERTISING

Informația privind agresiunea a fost lansată public de USR Mogoșoaia.

"Seara aceasta colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că «şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile»", au afirmat reprezentanţii USR Mogoşoaia.

Acestea sunt imaginile filmate cu telefonul mobil de consiliera USR:

Colegă din USR Mogoșoaia agresată

Așa arată, la propriu, un pumn în gură pus celor care comentează și au curaj să arate când politica se mafiotizează.Colega noastră de la USR, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată fizic, ieri seară, la Mogoșoaia, de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP) și amenințată că va ajunge în scaunul cu rotile. Este pur și simplu grotesc și de netolerat.Așa arată o bucată de România, de lângă București, sub ocupația unor brute. Așa arată o administrație locală unde interesele imobiliare sunt mai puternice decât legea, iar partidele vechi sunt doar niște instrumente de manevră.Colegii noștri din USR Mogoșoaia s-au opus unui proiect cel puțin controversat („Sectorul Zero”), unii i-ar spune chiar tun imobiliar, rezultatul fiind astfel de intimidări incredibile.A fost depusă plângere la Poliție, dar aș vrea să văd ce părere are PNL care vorbește frumos despre „ordinea publică”, prin vocea unui ministru de interne lipsit complet de autoritate, într-o țară în care violența a explodat peste tot. Sau PNL care își declară, sforăitor, interesul pentru subiectul violenței împotriva femeilor. Până la condamnări în justiție, unde sunt scuzele dumneavoastră, domnilor „liberali”?

Publicată de Ștefan Pălărie pe Vineri, 28 ianuarie 2022

Potrivit sursei citate, contextul este dat de recentele investigaţii de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la şcoala din Mogoşoaia, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Polițiști din orașul Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj și au întocmit în acest sens dosar penal, au transmis vineri reprezenanții IPJ Ilfov. Aceștia susțin că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lânga Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz.

Consilierul PNL Valentin Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid. Iar preşedintele PMP Cristian Diaconescu a declarat că va condamna public orice gest violent.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇