Piedone, după ce PSD a anunțat că nu-l susține la Primăria Capitalei: Nu vrea victorie. Eu cred în soacră-mea, care face sondajul realității

Piedone, după ce PSD a anunțat că nu-l susține la Primăria Capitalei: Nu vrea victorie. Eu cred în soacră-mea, care face sondajul realității

După ce PSD a anunțat că nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Capitalei, edilul Sectorului 5 a declarat că partidul nu își dorește victoria, precizând că nu va renunța la candidatură.

El le-a transmis social_democraților că va avea susținerea mai multor partide.

"Vestea îmi face viața mai luminată, se clarifică apele. Nu mă susține PSD. Ei spuneau în sondaje, că 60% din votanții PSD s-au săturat de sondaje sterile. Nu mă sperie, mă motivează, merg până la capăt. E păcat că PSD nu a vrut o victorie. Ei s-ar fi ajutat, pe mine mă ajută cetățenii Bucureștiului. Credeți că România nu s-a săturat de politica de culise?

ADVERTISING

Despre Piedone poți spune orice. Nu că e bun politician, dar e bun gospodar. Nu sunt narcisist. Le transmit celor de la PSD că voi avea susținerea mai multor partide. Nu știu - Arici Pogonici, partidul extratereștilor, nu numai PSD și PNL există în București. Mi-am ocupat locul 1, eu mă gândesc pe cine să pun viceprimar”, a declarat Piedone, pentru Digi24.

Întrebat dacă se teme de vreunul dintre contracandidați, cum ar fi Gabriela Firea sau Sebastian Burduja, Piedone a spus că nu îi este frică de nimeni.

ADVERTISING

”Pe cine să bată măr Burduja? Fizic, intelectual, cu ce să ne bată? Infrastructura lui din spate poate veni cu diverse regii. Știu că sunt monitorizat. Nu mi-e frică de nimeni. Cine e Gabriela Firea?

Eu cred în soacră-mea care are 84 de ani și face sondajul realității. Nu cred în niciun sondaj. Din cei 48% care sunt nehotărâți, 30% sunt ai lui Piedone", a precizat primarul Sectorului 5.

PSD nu îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, au declarat surse politice din partid.

„PSD merge cu Gabriela Firea, dacă sunt candidaturi separate. Noi nu îl vom susține pe Piedone sub nicio formă”, afirmă sursele citate pentru Mediafax.

ADVERTISING

În schimb, în cazul unei candidaturi comune cu PNL, atunci candidatul nu va fi nici Gabriela Firea, nici Sebastian Burduja din partea PNL, a declarat premierul Marcel Ciolacu, joi, într-o discuție cu jurnaliștii, la Palatul Victoria.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇