Parlamentarii AUR fac scandal la uşa lui Ciolacu: Cer scoaterea UDMR de la guvernare (Video)

Parlamentarii AUR fac scandal la uşa lui Ciolacu: Cer scoaterea UDMR de la guvernare (Video)

Parlamentarii AUR protestează, marţi, în faţa biroului preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, de la Parlament. Aceştia cer ieşirea UDMR de la guvernare, în urma vizitei private a preşedintelui Ungariei în România şi a declaraţiilor acesteia.

Parlamentarii AUR au venit la biroul lui Marcel Ciolacu, având un banner pe care scrie: UDMR, afară!

Liderul AUR, George Simion, a afirmat că îl aşteaptă pe Marcel Ciolacu să-i transmită personal această solicitare şi a spus că parlamentarii formațiunii au blocat şi o altă uşă prin care se poate intra în cabinetul preşedintelui Camerei.

Voi sunteti la muncă? Marcel Ciolacu nu e!

Publicată de George Simion pe Marţi, 24 mai 2022

Luni seară, George Simion a protestat şi la Palatul Victoria, unde a vrut să intre în sediul Executivului.

ADVERTISING

Alianţa pentru Unirea Românilor a solicitat, luni, prezenţa premierului Nicolae Ciucă în faţa Parlamentului reunit, pentru a explica în ce condiţii a avut loc vizita preşedintelui Ungariei în România.

AUR a mai anunţat că depune moţiune simplă împotriva ministrului Sportului, Eduard Novak, pentru atitudinea sa sfidătoare şi jignitoare la adresa românilor.

Amintim că, la câteva zile după ce componenții naționalei României au intonat imnul „Ținutului Secuiesc” la Campionatul Mondial de hochei, ministrul Sportului, Eduard Novak, invitat într-o emisiune B1 TV, a fost rugat să recite versurile imnului României. Moderatorul Dan Bucura a recitat începutul imnului și apoi l-a rugat pe Novak să continue.

ADVERTISING

Acesta a privit stânjenit și a zâmbit amar, fără să scoată vreun cuvânt. Bucura i-a spus și următoarele versuri, dar Novak nu s-a descurcat nici de această dată. "Da, da", au fost singurele vorbe scoase de Novak.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇