Orban, despre Cîțu: El şi toată echipa care-l susține nu cunosc câți membri PNL cunosc eu, pe numele mic cu telefon mobil

Orban, despre Cîțu: El şi toată echipa care-l susține nu cunosc câți membri PNL cunosc eu, pe numele mic cu telefon mobil

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se declară convins că va fi reales în funcţia de preşedinte al liberalilor. Fostul premir spune că întreaga echipă care şi-a anunţat susţinerea faţă de Florin Cîţu nu cunoaşte câţi membri de partid cunoaşte el, pe numele mic şi cu număr de telefon.

Întrebat duminică, într-o conferinţă de presă în judeţul Neamţ, ce va face dacă nu va fi reales preşedinte al PNL, Ludovic Orban a răspuns: ”Voi fi ales”.

”Voi câştiga preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a mai spus Orban.

Acesta susţine că întreaga echipă a lui Florin Cîţu nu cunoaşte la fel de mulţi membri ai PNL câţi cunoaşte el.

”Eu am câştigat preşedinţia PNL şi am avut un competitor care a fost sprijinit, la vremea respectivă, de multe organizaţii judeţene, vreo 20 de preşedinţi de organizaţii judeţene, că organizaţii judeţene e un pic mai complicat...

Aici e o mare diferenţă între mine şi nu mă refer la contracandidat, mă refer la toată echipa care zice că-l susţine: Nu cred că, împreună, ei cunosc un număr la fel de mare de membri ai PNL pe numele mic, cu telefon mobil şi cu care să fi interacţionat de-a lungul timpului, câţi membri cunosc eu”, a afirmat Ludovic Orban.

Întrebat ce crede că va urma după alegeri, Orban afirmă că garantează unitatea PNL după ce va câştiga un nou mandat la conducerea partidului.

”În ceea ce priveşte ceea ce va urma (...), eu sunt un garant al menţinerii unităţii PNL după ce voi câştiga alegerile în partid. (...) Politica este o chestiune de încredere şi de morală. Nu poţi să faci politică dacă nu ai capacitatea de a câştiga şi de a menţine încrederea oamenilor în tine, ca să poţi să câştigi şi să menţii încrederea oamenilor în tine, trebuie să fii serios, consecvent, să ai principii, să ai convingeri, să nu te schimbi într-o parte sau cealaltă în funcţie de cum  bate vântul, să te ţii de cuvânt”, a adăugat Ludovic Orban.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇