Orban: Cu cât mai mulţi români respectă măsurile de protecţie sanitară, cu atât sunt necesare mai puţine măsuri de restricţie

Orban: Cu cât mai mulţi români respectă măsurile de protecţie sanitară, cu atât sunt necesare mai puţine măsuri de restricţie

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirmă că nu este adeptul impunerii de restricţii, dar a luat astfel de măsuri pe vremea când era premier, dacă acest lucru s-a impus.

”Cu cât mai mulţi români respectă măsurile de protecţie sanitară, cu atât sunt necesare mai puţine măsuri de restricţie. Nu sunt adeptul măsurilor de restricţie, sigur că, atunci când au fost necesare, am luat astfel de măsuri”, a afirmat, luni, Ludovic Orban, întrebat despre o eventuală măsură de carantinare a Capitalei.

Orban a precizat că România nu a avut lockdown aşa ca alte ţări.

Noi nu am avut decât un mic lockdown în perioada stării de urgenţă şi nici atunci nu am închis toate activităţile economice”, a mai declarat Orban.

Întrebat despre suspendarea activităţii operatorilor care nu respectă măsurile, Orban a afirmat: ”Personal susţin această măsură”.

Municipiul Bucureşti se apropie de incidenţa de 6 la mie, prefectul Alin Stoica afirmând că a cerut o analiză a tuturor indicatorilor pentru ziua de marţi. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇