Orban, aplaudat de sute de liberali când a spus că regretă că Mihai Chirica și Costel Alexe nu sunt prezenți: Sunt convins că sunt nevinovaţi

Orban, aplaudat de sute de liberali când a spus că regretă că Mihai Chirica și Costel Alexe nu sunt prezenți: Sunt convins că sunt nevinovaţi

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat în faţa celor peste 400 de delegaţi liberali participanţi la conferinţa de alegeri a liberalilor ieşeni că este convins că primarui Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Costel Alexe sunt nevinovaţi şi că aşteaptă cu încredere ca instanţa să le facă dreptate.

Afirmaţia lui Orban a stârnit aplauze puternice din partea celor prezenţi în sală.

"Chiar dacă nu sunt prezenţi în sală, vreau să-i salut şi pe Costel Alexe şi pe Mihai Chirica. Sunt convins că sunt nevinovaţi şi aştept cu nerăbdare, dar şi cu încredere ca instanţa să le facă dreptate şi să arate care este adevărul", a afirmat liderul PNL Ludovic Orban.

ADVERTISING

Primarul PNL al Iaşiului Mihai Chirica este vizat în mai multe dosare, una dintre anchetele procurorilor DNA referindu-se la modul în care s-a făcut un schimb de terenuri lângă cimitirul Eternitatea din municipiul Iaşi.

La Primăria Iaşi au avut loc percheziţii făcute de către DIICOT, în luna aprilie, într-un alt dosar referitor la concesionarea unui teren al municipalităţii.

În acest caz, edilul Mihai Chirica este urmărit penal, alături de alte 14 persoane. De asemenea, Mihai Chirica a fost trimis în judecată într-un alt dosar DNA care vizează achiziţionarea unor autoturisme de către Primăria Iaşi.

ADVERTISING

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, fostul ministru al Mediului Costel Alexe este cercetat într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi instigare la delapidare. 

Citește mai multe despre dosarele în care sunt vizați Costel Alexe și Mihai Chirică:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇