Omul care l-a învins pe Oprișan: Vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui. Mesajul de adio al baronului PSD

Omul care l-a învins pe Oprișan: Vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui. Mesajul de adio al baronului PSD

Cătălin Toma, noul președinte al Consiliului Județean Vrancea, cel care l-a detronat pe Marian Oprișan după 20 de ani, spune că ”vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui” pe social-democrat.

Atât Toma, cât și Oprișan au cerut reverificarea buletinelor de vot nule. Candidatul care a fost susținut de PNL și USR PLUS spune că scorul va fi și mai mare decât cel existent.

După numărarea voturilor din 356 de secții din 359 din județul Vrancea, reprezentând 99,16 % din secții, Cătălin Dumitru Toma (PNL-USR-PLUS) cu 64.253 voturi (44,4 %) l-a învins pe Marian Oprișan (PSD), care are 58.566 voturi (40,5 %).

ADVERTISING

”Am cerut reverificarea buletinelor nule. Dar dacă ne uităm la statistica de acum 4 ani, este același număr de buletine nule, la nivelul județului Vrancea.

Cu toate acestea, și noi am cerut reverificarea acestor buletine nule. În primă fază, noi avem șapte, ei trei, deci proporția se păstrează ca rezultat pe care deja îl cunoaștem. Alianța PNL USR-PLUS învingătoare.

Dar înțelegem disperarea baronului, disperarea unui om care a condus județul nu de 20 de ani, a mai fost și vicepreședinte al CJ din 1996 până în 2000, deci are 24 de ani, mai avea puțin și făcea nunta de argint.

ADVERTISING

Dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui (...) din sursele noastre, scorul va fi mai mare decât cel existent”, a declarat Toma într-o intervenție la Digi24.

Mesajul de adio al lui Oprișan

La rândul său, Oprișan a avut câteva cuvinte pentru cetățeni. Într-un mesaj publicat pe Facebook, el le mulțumește alegătorilor și spune că are sufletul împăcat.

”Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor! Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

ADVERTISING

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani”, a scris acesta pe rețeaua socială.

Totodată, el a mai notat că își dorește ca proiectele de dezvoltare pe care le-a început să fie duse la bun sfârșit.

”Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea”, se mai arată în postare.

https://www.facebook.com/marian.oprisan.psd.vrancea/posts/3687823464585050

Vezi și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇