Mesajul lui Cîţu, după ce Iohannis a anunţat noi restricţii - vrea să asigure ”vaccinurile şi logistica necesară” în plină criză

Mesajul lui Cîţu, după ce Iohannis a anunţat noi restricţii - vrea să asigure ”vaccinurile şi logistica necesară” în plină criză

Premierul interimar Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii, că Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluţiile concrete vor fi stabilite cu specialiştii. ”În acelaşi timp, asigurăm vaccinurile şi logistica necesară”, a precizat premierul.

”E nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie şi, din păcate, de măsuri ca să minimalizăm pe cât posibil riscurile. Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluţiile concrete vor fi stabilite cu specialiştii. În acelaşi timp, asigurăm vaccinurile şi logistica necesară”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, premierul interimar Florin Cîţu.  

ADVERTISING

Acesta a mai anunţat că se reiau maratoanele de vaccinare şi se continuă aprovizionarea cu medicamente pentru combaterea pandemiei.  

”Reluăm maratoanele vaccinării şi, în paralel, continuăm aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare. Cheia rămâne vaccinarea! Ne vaccinăm, scade presiunea de pe spitale, scăpăm de restricţii şi de pandemie”, a mai scris premierul. 

E nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie și, din păcate, de măsuri ca să minimalizăm pe cât posibil riscurile....

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 20 octombrie 2021

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, după discuţia cu responsabil din domeniul sănătăţii şi cu premierul Florin Cîţu pe tema măsurilor de limitare a efectelor pandemiei, că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă două săptămâni, de luni, şi că tot de luni masca va deveni obligatorie peste tot. De asemenea, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇