Ciolacu a vizitat cel mai modern port din Dobrogea, făcut cu bani de la UE

Ciolacu a vizitat cel mai modern port din Dobrogea, făcut cu bani de la UE
UE PENTRU TINE  • • • • • • • •
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL SPOT
Afli tot ce s-a întâmplat important în UE
Încotro merge UE, ce probleme sunt și ce oportunități
Fonduri nerambursabile pe care ai putea să le accesezi
Îl primești în fiecare lună, în ultima zi a lunii
Mă abonez!

Premierul Marcel Ciolacu, alături de mai mulţi pesedişti, a vizitat, sâmbătă dimineaţa, cel mai nou port turistic al României, cel de la Jurilovca din Tulcea, la doar câteva ore după ce judeţul a fost în alertă maximă, din cauza bombardamentelor ruşilor de peste Dunăre.

În ciuda agitaţiei de peste noapte, când NATO a fost nevoit să ridice avioanele de luptă, de dimineaţă premierul s-a arătat pe deplin liniştit în vizita sa la Jurilovca, unde s-a pozat cu localnicii, le-a strâns mâna şi le-a zâmbit cât se poate de electoral, iar apoi a pus fotografiile pe Facebook.

427068563_928170368679527_3946430694936947390_n

Ciolacu s-a dus în Deltă cu miniştrii Simona Bucura Oprescu şi Adrian Câciu, europarlamentarul Mihai Tudose, dar şi cu Paul Stănescu şi Vasile Dâncu. A mai fost prezent Horia Teodorescu – preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, dar şi primarul Eugen Ion, evident toţi de la PSD.

ADVERTISING

Cel mai modern port din Dobrogea este o investiţie finanţată din fonduri europene, a precizat Primăria Jurilovca, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

"Noul port turistic din localitatea noastră este una dintre cele mai importante investiţii realizate în ultimii 12 ani aici şi oferă mai multe posibilităţi de dezvoltare turistică a zonei. Cele 180 de locuri noi de acostare iniţiale sunt ocupate integral în perioada navigabilă, iar capacitatea portului va fi extinsă cu mai multe pontoane de acostare plutitoare", i-a explicat primarul Eugen Ion prim-ministrului.

426620551_928170272012870_8063354964079062936_n
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Oficialii au fost întâmpinaţi de localnicii din Jurilovca şi deja cunoscutele membre ale grupurilor vocale tradiţionale Juraveli şi Reabinuşka, ce le-au oferit bucate tradiţionale lipoveneşti şi câte un pahar cu ceai.

Le mulțumesc tulcenilor prezenți astăzi în Noul port turistic din Jurilovca! Energia și buna lor dispoziție sunt molipsitoare! 🙂

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 10 februarie 2024

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇