Iohannis, după ce a votat: E o zi importantă. Să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru!

Iohannis, după ce a votat: E o zi importantă. Să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru!

Preşedintele Klaus Iohannis a votat, la alegerile de astăzi, la Liceul „Jean Monnet”, din Capitală.

El a venit singur, iar votul s-a desfăşurat destul de repede. După ce şi-a exercitat acest drept, liderul statului a ţinut şi o scurtă declaraţie de presă.

El a subliniat că ziua de azi este una foarte importantă şi i-a îndemnat pe cetăţeni să iasă la vot.

SpotMedia.ro vă ţine la curent pe parcursul întregii zile cu cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventuale incidente legate de procesul de vot de azi. Urmăriţi LIVE cele mai importante informaţii de astăzi.

ADVERTISING

"Astăzi este o zi importantă, ziua votului pentru alegerile locale. Ne alegem primarii, consilierii locali, conducerea judeţelor. Întotdeauna când sunt alegeri, este foarte, foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru.

120202689_1457855934410552_2956570814988158494_n
Foto: SpotMedia.ro

Iar azi, când alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim, este foarte important să ne uităm bine la candidaţi şi să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim.

De ei depinde cum arată spitalul, şcoala din comunitatea noastră; dacă drumurile sunt întreţinute, dacă parcurile arată bine, dacă traficul este dirijat aşa cum trebuie. Deci vă invit pe toţi să mergeţi la vot! O zi bună!", a declarat şeful statului după ce a votat, în Capitală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citeşte şi:

A.D.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇