Dominic Fritz: Acum PNL are de ales între PSD şi USR PLUS. Este un moment al adevărului

Dominic Fritz: Acum PNL are de ales între PSD şi USR PLUS. Este un moment al adevărului

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz care este şi preşedinte al USR PLUS Timiş, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, după anunţarea demisiilor miniştrilor partidului.

El afirmă că acum PNL are de ales între PSD şi USR PLUS şi că liberalii aveau o şansă istorică să modernizeze România.

”Acum PNL are de ales între PSD şi USRPLUS. Este un moment al adevărului. USR PLUS a acceptat să formeze majoritatea cu PNL şi UDMR şi să-l susţină pe Florin Cîţu în anumite condiţii: reformarea statului, eliminarea moştenirii lui Liviu Dragnea din justiţie, a pensiilor speciale, a practicilor clientelare din politică.

ADVERTISING

Aceste condiţii nu mai sunt îndeplinite azi, după semnalul clar că nu există voinţă politică pentru aceste reforme, transmis prin demiterea lui Stelian Ion şi aprobarea unui PNDL care serveşte, în forma propusă, doar baronilor locali”, a scris Fritz.

Edilul a adăugat că USR PLUS nu acceaptă politica pumnului în masă.

”Coaliţia liberală avea o şansă istorică să modernizeze România prin PNRR, încă o mai are dacă principalul nostru partener, PNL, înţelege că USR PLUS nu va accepta, iniciodată, să facă politică aşa cum se făcea în trecut, cu pumnul în masă, fără respectarea cuvântului dat şi cu blocarea unor proiecte esenţiale pentru societate”, a scris Fritz.

ADVERTISING

Miniștrii USR PLUS își vor vor demisia din Guvern, mâine dimineață, a anunțat copreședintele formațiunii Dan Barna.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇