Dan Barna: Mă uit la televizor, în Guvern, cu Vlad Voiculescu și Florin Cîțu, și nu poți să nu râzi când vezi ce se inventează

Dan Barna: Mă uit la televizor, în Guvern, cu Vlad Voiculescu și Florin Cîțu, și nu poți să nu râzi când vezi ce se inventează

Vicepremierul Dan Barna a vorbit, într-o emisiune, despre cum el și colegii din Guvern ajung să se amuze când văd la televizor informaţii false despre ei.

„Îl susținem (pe Vlad Voiculescu - n.red.) fără niciun fel de ezitare. Asta cu cearta este atât de marketing.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pentru că deseori sunt cu Vlad (Voiculescu - n.red.) și cu Florin Cîțu la masă în Guvern, în biroul premierului sau în ședința de guvern, ne uităm la televizor și nu poți să nu râzi când vezi ce se inventează că ai fi spus sau ai fi declarat sau care ar fi fost scopul din spate, multe dintre ele neavând nicio legătură cu realitatea. Dar bine, asta știm, că na, media de marketing așa funcționează”, a declarat Dan Barna, pentru Aleph News.

Această declarație vine la puțin timp după ce Vlad Voiculescu a stârnit reacții negative în societate după ce în timpul unei conferințe de presă în care prezenta modul de calcul al incidenței Covid a izbucnit în râs.

Barna îl susține în continuare pe Voiculescu

Într-un moment în care Vlad Voiculescu atrage critici din foarte multe părți, chiar și de la colegii de guvernare, Dan Barna spune că îl susține în continuare pe acesta pentru a rămâne ministru al Sănătății.

Barna consideră că Voiculescu e „un manager foarte bun” și „este normal să fie în lumina știrilor” iar ministrul Sănătății „își asumă loviturile”„își asumă când greșește”, și-a prezentat scuze „foarte franc” pentru erori și este ca „un tanc din frunte care primește loviturile”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!