CJ Vrancea a câștigat un proces cu Miron Mitrea, care nu plătise facturi de 30.000 de lei pentru sediul PSD

CJ Vrancea a câștigat un proces cu Miron Mitrea, care nu plătise facturi de 30.000 de lei pentru sediul PSD

Consiliul Județean Vrancea a câștigat procesul cu un fost parlamentar care a utilizat un sediu al instituției, dar nu a plătit serviciile de pază. Este vorba despre un reprezentant al PSD care trebuie să plătească aproape 30.000 de lei.

Reprezentanții CJ au anunțat că decizia este definitivă și că fostul parlamentar Miron Mitrea trebuie să plătească aproape 30.000 de lei. Acesta a utilizat un spațiu dintr-o clădire a consiliului, dar nu a plătit serviciul de pază.

„Consiliul Județean Vrancea a câștigat astăzi, definitiv, procesul cu fostul parlamentar PSD Miron Tudor Mitrea. Reușim, astfel, să recuperăm o datorie de aproape 300 de milioane de lei vechi pe care acesta o avea către administrația județeană. Curtea de Apel Galați a stabilit că Mitrea este bun de plată către CJ Vrancea, suma exactă de achitat fiind de 28.545 lei”, a anunțat, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Consiliul Județean Vrancea a câștigat astăzi, definitiv, procesul cu fostul parlamentar PSD Miron Tudor Mitrea. Reușim,...

Posted by Catalin Toma on Wednesday, March 3, 2021

În aceeași situație sunt mai mulți foști parlamentari PSD, susține Toma.

ADVERTISING

„Demonstrăm că am fost și suntem preocupați să reglăm toate situațiile apărute după ce parlamentarii PSD nu și-au achitat datoriile acumulate în urma folosirii sediului PSD, aflat într-un imobil care aparține Consiliului Județean. Deși s-au folosit de spațiul respectiv, parlamentarii PSD au… uitat să achite și serviciile de pază, astfel că am fost nevoiți să ne adresăm instanței de judecată”, a precizat Cătălin Toma.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇