Ciolacu vrea să scăpăm de MCV, dar nu prin desfiinţarea Secției Speciale. Cîțu: E momentul să spunem la revedere, Liviu Dragnea

Ciolacu vrea să scăpăm de MCV, dar nu prin desfiinţarea Secției Speciale. Cîțu: E momentul să spunem la revedere, Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la sediul partidului, că acolo unde există puncte de vedere diferite va exista o discuţie politică între PNL şi PSD. Despre diferenţele pe capitolul Justiţie, Ciolacu a arătat că ”trebuie văzut cum se poate închide MCV-ul, darnu prin desfiinţarea Secției Speciale”.

Liberalii susţin pe de altă parte desfiinţarea Secţiei Speciale din Justiţie, în acest sens Guvernul aprobând un proiect care a rămas blocat în Parlament.

”Sunt ferm convins că vom găsi soluţii”, a spus Ciolacu, la sediul PSD, despre divergenţele dintre partide, pe măsurile propuse, în special cele privind majorările de venituri, el arătând, acolo unde există puncte de vedere diferite va exista o discuţie politică. 

”În acest moment, la asta lucrăm”, a completat Ciolacu. 

Întrebat de jurnaliști despre această declarație, Florin Cîțu a spus, la intrarea la ședința conducerii PNL, că el în guvern a desființat SIIJ, când a aprobat proiectul de lege blocat acum în Parlament.

„Poziția PNL este foarte clară. Această Secție Specială a fost înființată de Liviu Dragnea. E momentul să spunem: la revedere, Liviu Dragnea”, a răspuns Florin Cîțu.

Vineri, PNL şi PSD speră să finalizeze negocierile privind programul de guvernare. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇