Ciolacu vrea să scăpăm de MCV, dar nu prin desfiinţarea Secției Speciale. Cîțu: E momentul să spunem la revedere, Liviu Dragnea

Ciolacu vrea să scăpăm de MCV, dar nu prin desfiinţarea Secției Speciale. Cîțu: E momentul să spunem la revedere, Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la sediul partidului, că acolo unde există puncte de vedere diferite va exista o discuţie politică între PNL şi PSD. Despre diferenţele pe capitolul Justiţie, Ciolacu a arătat că ”trebuie văzut cum se poate închide MCV-ul, darnu prin desfiinţarea Secției Speciale”.

Liberalii susţin pe de altă parte desfiinţarea Secţiei Speciale din Justiţie, în acest sens Guvernul aprobând un proiect care a rămas blocat în Parlament.

”Sunt ferm convins că vom găsi soluţii”, a spus Ciolacu, la sediul PSD, despre divergenţele dintre partide, pe măsurile propuse, în special cele privind majorările de venituri, el arătând, acolo unde există puncte de vedere diferite va exista o discuţie politică. 

ADVERTISING

”În acest moment, la asta lucrăm”, a completat Ciolacu. 

Întrebat de jurnaliști despre această declarație, Florin Cîțu a spus, la intrarea la ședința conducerii PNL, că el în guvern a desființat SIIJ, când a aprobat proiectul de lege blocat acum în Parlament.

„Poziția PNL este foarte clară. Această Secție Specială a fost înființată de Liviu Dragnea. E momentul să spunem: la revedere, Liviu Dragnea”, a răspuns Florin Cîțu.

Vineri, PNL şi PSD speră să finalizeze negocierile privind programul de guvernare. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇