Ciolacu se spală pe mâini de Greblă: Nu este subordonatul meu. Dar știți că și el are drepturile lui

Ciolacu se spală pe mâini de Greblă: Nu este subordonatul meu. Dar știți că și el are drepturile lui

Marcel Ciolacu nu se simte responsabil deloc în cazul Toni Greblă, care conform unor dezvăluiri de presă și-ar fi majorat ilegal salariul cu 50% imediat ce a fost instalat șef al Autorităţii Electorale Permanente.

„Domnul Toni Greblă nu este subordonatul meu”, a declarat Ciolacu, marţi, la Craiova, citat de Aktual24.

„Îi voi cere să dea banii înapoi. E treaba Parlamentului, dar să dea banii înapoi dacă așa zis Curtea de Conturi. Dar știți că și el are drepturile lui. Presupun că o să meargă în instanța împotriva Curții de Conturi”, adaugă premierul Ciolacu.

ADVERTISING

Şeful PSD a subliniat că AEP este în subordinea Parlamentului.

„Mă uit și eu la salariul meu și la salariul șefului de la o companie cu capital majoritar românesc sau de la o autoritate independentă. Eu nu sunt genul de om să fiu frustrat, dar e normal că fac o comparație. Este o autoritate independența (AEP), nu este în subordinea Guvernului, e treaba Parlamentului, să-și facă treaba. Vreți să conduc și Parlamentul? Nu cred. Mi-e suficient”, este declaraţia cu care Ciolacu s-a eschivat de răspundere, deşi Greblă a ajuns şef la AEP cu voturile PSD.

ADVERTISING

Amintim că despre Greblă, șeful Autorității Electorale Permanente, s-a aflat că a încasat anul trecut mai mulți bani decât avea dreptul legal pentru funcția pe care o deține. Curtea de Conturi a descoperit ilegalitatea și i-a cerut să returneze o parte din sumă,  aproape 24.000 de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇