Ciolacu îi cere Gabrielei Firea să aleagă între Cotroceni și Primăria Capitalei

Ciolacu îi cere Gabrielei Firea să aleagă între Cotroceni și Primăria Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi atrage atenţia Gabrielei Firea că trebuie să aleagă între o candidatură la Preşedinţie sau la Primăria Capitalei, pentru că va fi „candidatul şi locul”.

În plus, el şi colegii o susţin pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la PMB.

Declaraţiile au fost făcute marţi, la Focşani, în contextul afirmaţiilor de la Şcoala de Vară a partidului, privind o candidatură feminină la alegerile prezidenţiale.

"Şi eu m-aş bucura ca viitorul preşedinte al României să fie o doamnă. Era o discuţie, un discurs al domnului secretar general PSD în faţa doamnelor. Presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei.

ADVERTISING

Dacă dna Gabriela Firea doreşte să candideze întâi în interiorul partidului pentru a accede la această funcţie (de preşedinte al României - n.red.), eu nu am decât să mă bucur”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a precizat că singura problemă este legată de alegerea unui candidat pentru Primăria Capitalei. ”Singura problema că va trebui şi noi, cu colegii şi cu dânsa, pentru că e preşedinta organizaţiei Bucureşti, să găsim un candidat pentru Bucureşti. Încă nu au fost discuţii clare cine.... Toate alegerile sunt în acelaşi an, 2024, deci e clar că va fi candidatul şi locul”, a explicat Ciolacu.

ADVERTISING

El a continuat: ”Discuţiile mele cu dna Firea au fost că doreşte un nou mandat şi eu personal şi colegii o susţinem pe dna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇