Ciolacu a avut Covid în familie: Am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva!

Ciolacu a avut Covid în familie: Am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că familia sa a cumpărat medicamente antivirale pentru tratarea Covid de la o persoană care „le aducea din Moldova”, el susţinând, în acelaşi timp, că un asemenea gest este „inacceptabil”.

„Eu… am avut nepoţi, iubitele nepoţilor, au avut toţi Covid, frate-miu, cumnata… Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova.

E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

ADVERTISING

Preşedintele PSD a precizat că este vorba despre medicamentul Arbivir.

Pro și contra Arbidol: Medicament minune împotriva Covid, amăgire sau doar strategie de marketing?

Întrebat dacă au fost eficiente antiviralele cumpărate din Moldova, el a răspuns: "Bineînţeles, le-au luat din prima zi".

El a precizat că statul român ar trebui să lase producătorii să facă astfel de medicamente.

"Nu accepţi în spital, că nu sunt eficiente, sunt alte medicamente inovative care normal că sunt mai scumpe… lasă, dom-le, genericele în farmacie, să îmi pot cumpăra legal, nu să-mi caut printr-un văr care ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Noi mai suntem sănătoşi la cap? În ce ţară trăim?”, a adăugat Ciolacu, în acest context.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇