Unii parlamentari PSD şi AUR au fost surprinşi pe video când votează şi pentru colegi: Eram cu el pe telefon și nu reușise să ajungă (Video)

Unii parlamentari PSD şi AUR au fost surprinşi pe video când votează şi pentru colegi: Eram cu el pe telefon și nu reușise să ajungă (Video)

Mai mulți parlamentari AUR și PSD sunt acuzați că, luni, au votat în numele colegilor în timpul dezbaterilor pe buget.

Încă de luni seara, deputatul USR Emanuel Ungureanu a transmis pe Facebook că un parlamentar PSD a votat pentru o colegă.

„Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD votează și pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului. Pur și simplu, nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii...

ADVERTISING

Vai și amar. După ce au depus 3.000 de amendamente la buget în bătaie de joc, nu se obosesc să le voteze. Cea care și-a lăsat cartela să voteze 'singură' se numește Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina. Am aflat cum o cheamă pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei și se pare că este la primul mandat. Învață repede...", a scris Ungureanu pe Facebook, postând și un video în acest sens.

Posted by Emanuel Ungureanu on Monday, March 1, 2021

Și Dan Barna a transmis același lucru pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Este ora 2 AM. Închei alături de grozavii mei colegi senatori și deputați din USR-PLUS prima zi și noapte de dezbatere a bugetului. Am stat și am votat, alături de colegii din coaliție, fiecare cu cartela lui, 'admirând' competența unor parlamentari PSD și AUR care au votat pe parcursul sesiunii la câte două cartele", a scris liderul USR PLUS.

Și Filip Havarneanu a postat pe Facebook un video cu un parlamentar AUR votând la doua cartele.

"AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele.

ADVERTISING

Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!", a scris Filip Havarneanu pe Facebook, postând și discuția cu parlamentarul AUR.

AUR FURĂ CA LA UȘA CORTULUI TÂRZIU ÎN NOAPTE

AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele.Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi.Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!

Posted by Filip Havarneanu on Monday, March 1, 2021

Un astfel de video a fost postat pe Facebook și de Irineu Darău.

"Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!", a scris Irineu Darău.

Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit.Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!

Posted by Darău Irineu on Monday, March 1, 2021

Întrebat de reporterul Digi24, Titi Stoica a spus că a votat pentru Ionuț Neagu, senator de Covasna.

“Fiindcă eram cu el pe telefon și nu reușise să ajungă”, și-a justificat parlamentarul gestul.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇