Băsescu se bucură de scorul obținut și că a pierdut Firea: Mergeți acasă la copii sau înapoi la trustul lui Voiculescu

Băsescu se bucură de scorul obținut și că a pierdut Firea: Mergeți acasă la copii sau înapoi la trustul lui Voiculescu

Fostul președinte Traian Băsescu, care la alegerile pentru Primăria Bucureștiului a obținut un scor de 8,5%, potrivit exit-poll-urilor, spune că rezultatul este unul bun, mai ales în perspectiva parlamentarelor.

Băsescu a mai spus că se bucură că a pierdut Gabriela Firea, mai ales pentru că, acum, nu va putea nimeni să spună că a luat din voturile lui Nicușor Dan.

ADVERTISING

El l-a ironizat și pe câștigător, spunând că Nicușor Dan va trebui, când ia în primire biroul de la Primărie, să renunțe la procesele pe care le-a intentat instituției pe care o conduce.

”Doamna Firea, ați pierdut, mergeți acasă la copii sau vă întoarceți înapoi la trustul lui Voiculescu.

În ce ne privește, e un semn bun. Pe această polarizare extraordinară, PMP a reușit să se consolideze ca partid care va trece pragul. În condițiile în care la toate alegerile procentul PMP a fost 5 și puțin, pe vremurile astea, să câștigi 2 procente e mare lucru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Altfel, îl aștept pe Ludovic (Orban, n.red.) cu steagul pe aici, să spună 'victorie, am câștigat', dar n-a avut nici candidat.

Mă bucur tare mult că astăzi nu e corul pornit că din cauza lui Băsescu a pierdut Nicușor. Iată ca Dumnezeu le-a aranjat pe toate, treaba-i bună, s-a dovedit că socoteala noastră a fost corectă”, a spus Băsescu.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇