Alecu Reniță, apel pentru basarabenii care trăiesc în România: Amintiți-vă de patria mică, votul vostru poate aduce lumină, libertate și unitate!

alecu.renita

Om politic și jurnalist

Alecu Reniță este om politic și jurnalist în Republica Moldova. A fost deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, este președintele Mișcării Ecologiste și directorul publicației “Natura”, care apare la Chișinău.

Dragi basarabeni cu reședință în România,
Sunteți fiii și fiicele Basarabiei românești.
Avem foarte mare nevoie de ajutorul vostru.

Vă rugăm să faceți un efort colectiv și să veniți cu toții la secțiile de votare din România la 15 noiembrie.

Vezi lista secțiilor de votare deschise în România.

Amintiți-vă de patria mică, de baștina copilăriei, adolescenței și tinereții voastre, de părinți, prieteni, școală, colegi și neamuri. Basarabia noastră se ruinează, se sufocă sub ocupația dodonistă.

Votul vostru poate aduce în stânga Prutului lumina, libertatea și unitatea românească după care tânjim împreună. Soarta Basarabiei românești se află și în mâinile fiecăruia dintre voi care trăiți liber în Țară.

ADVERTISING

Maia Sandu are șanse mari să ajungă președintele R.Moldova, dar are nevoie de sprijin masiv și anunțat, atât din interior, cât și din exterior - Interviu

Maia Sandu poate câștiga alegerile din R. Moldova doar la o prezență la vot de 60%

Nu ne lăsați singuri în fața bandiților, corupților și trădătorilor dodoniști. Basarabeni din România, ieșiți masiv la vot!

Urmăreşte LIVE Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegeri prezidențiale în Republica Moldova: Cozi la secţiile de vot din diaspora

Împreună vom învinge!

Alecu Reniță, votant al Declarației de Independență față de imperiul sovietic

Duminică va avea loc turul doi al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. În cursă au rămas Maia Sandu, candidata pro-europeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) și Igor Dodon, președintele în funcție al Republicii Moldova.

Alegeri prezidenţiale în R. Moldova: Maia Sandu a câștigat primul tur, cu aproape 36% din voturi. Igor Dodon a obținut peste 32%

Igor Dodon, amenințări cu pumnul strâns, cu două zile înainte de turul doi al alegerilor din Republica Moldova: "Până nu primesc înapoi la bot, nu înțeleg"

Dacă Dodon va câștiga la Chișinău, va fi mai ales vina românilor de acolo. Miza e statalitatea Republicii Moldova - Interviu video


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇