Un concert al lui Guess Who a fost anulat de organizatori, după ce a fost prins drogat la volan

Un concert al lui Guess Who a fost anulat de organizatori, după ce a fost prins drogat la volan

Concertul pe care Guess Who urma să-l susțină la sfârşitul săptămânii viitoare la Timişoara a fost anulat. Decizia a fost luată după ce cântăreţul a fost depistat la volan sub influenţa drogurilor.

Anunţul anulării concertului a fost făcut de organizatorii evenimentului.

"Am luat act de evenimentele recente din spaţiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situaţiei, confirmarea sau infirmarea informaţiilor de către autorităţile competente, ne vedem nevoiţi să anunţăm anularea concertului programat la Timişoara, pentru data de 7 octombrie, ţinând cont de timpul scurt rămas până la desfăşurarea acestuia.

ADVERTISING

Siguranţa publicului şi promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi", a declarat Alexandra-Maria Rigler, directoare a Centrului de Proiecte al Municipiului Timişoara, potrivit unui comunicat.

Cântăreţul Guess Who (pe numele său adevărat Laurenţiu Mocană) a fost oprit în trafic de poliţişti, miercuri, şi a ieşit pozitiv la cocaină, în urma testării cu aparatul Drugtest.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (asupra faptei).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇