Guess Who a fost prins drogat la volan, în București

Guess Who a fost prins drogat la volan, în București

Polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit miercuri un șofer de 37 de ani, care, după ce a fost testat cu aparatul Drug Test, a reieșit că a consumat cocaină. Surse din anchetă susțin că este vorba de cântărețul Guess Who, acesta fiind dus la sediul INML.

”La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis oficial Brigada Rutieră a Capitalei.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (asupra faptei).

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul este artistul Guess Who, iar substanţa la care a ieşit pozitiv e cocaina.

Potrivit surselor Observator, Guess Who (pe numele său adevărat Laurenţiu Mocană) se afla în zona Piaţa Victoriei atunci când a fost oprit pentru control.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇