Trupul lui Ion Dichiseanu va fi depus la Nottara, iar înmormântarea e la Bellu

Trupul lui Ion Dichiseanu va fi depus la Nottara, iar înmormântarea e la Bellu

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu va fi depus vineri în foaierul Teatrului Nottara, iar actorul va fi înmormântat, cu onoruri militare, la cimitirul Bellu, a anunţat instituţia teatrală.

Cariera lui Ion Dichiseanu a început în Teatrul Nottara în anul 1961, cu rolul  Antoniu, în spectacolul „Antoniu şi Cleopatra”, după W. Shakespeare. Aici a petrecut mai mult de 40 de ani.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

A făcut parte din celebra „tripletă de aur” a Teatrului Nottara, alături de George Constantin şi Cristea Avram, şi a jucat pe scena acestuia zeci de roluri care i-au adus gloria.

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu va fi depus vineri, la ora 13:00, în foaierul Teatrului Nottara, iar cei care doresc îi vor putea aduce un ultim omagiu. Întregul proces se va desfăşura cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Sâmbătă, 22 mai, la ora 10:00, cortegiul va pleca spre Cimitirul Bellu, unde va fi depus în capelă.

Slujba de înmormântare va avea loc ora 12:00. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, la vârsta de 87 de ani. Artistul era internat de mai multe luni în Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!