Trump își varsă nervii pe filmul care îi prezintă viața: Gunoaie umane! Actorul român Sebastian Stan îi răspunde: Ar trebui să fie recunoscător

Trump își varsă nervii pe filmul care îi prezintă viața: Gunoaie umane! Actorul român Sebastian Stan îi răspunde: Ar trebui să fie recunoscător

Donald Trump a lansat un atac dur la adresa filmului The Apprentice, lansat recent în cinema şi care urmărește biografia sa, pe măsură ce a devenit cunoscut în anii ’80.

Rolul principal este jucat de Sebastian Stan, actorul cu origini româneşti devenit celebru graţie seriei Avengers.

Trump zice că actorul și producătorii filmului sunt „gunoaie umane”, iar Sebastian Stan crede că fostul preşedinte ar trebui să îi fie recunoscător.

The Apprentice | Official Trailer | Exclusively in Theaters October 11

Evident însă că Trump nu este un fan al filmului, însă a atacat pelicula abia după ce a văzut cifrele de la box-office-ul din State, unde s-a clasat abia pe locul 10 după weekend-ul de debut.

ADVERTISING

„Un film fals și fără clasă, scris despre mine, numit „The Apprentice” (au dreptul să folosească acest nume fără aprobare?), sperăm că va fi un eşec. Este o treabă ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, scoasă chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre”, a scris Trump, într-o postare pe Truth Social, platforma de socializare pe care o deţine, citat de Hollywood Reporter.

În filmul de două ore, Trump este arătat cum se îndrăgostește de prima soție Ivana (Maria Bakalova), dar include o scenă controversată, în care Trump a violat-o pe Ivana. Incidentul a fost povestit chiar de Ivana în timpul procesului de divorț, care însă a retractat ulterior relatarea.

ADVERTISING

„Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. Scenaristul acestui morman de gunoi, Gabe Sherman, un individ fără talent și lipsit de viață, care a fost multă vreme discreditat, știa asta, dar a ales să ignore adevărul. Atât de trist că aceste gunoaie umane, oamenii implicați în acest film care sperăm să eșueze, au voie să spună și să facă tot ce vor pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi. MAGA2024!”

În replică, Sebastian Stan spune: „Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara”.

ADVERTISING

„Filmul este despre cum a fost făcut Trump, într-un fel, cum a devenit cine este astăzi, cadrul său moral, filozofic, politic și multe dintre acestea provin din Roy Cohn, așa că, în acest sens, este o poveste despre origini.

Trăim în această lume hiperpolarizată în care vedem lucrurile în termeni de eroi și răufăcători, dar lumea nu este chiar așa.

Și pe niciunul dintre noi nu ne-a interesat să calomniem sau să demonizăm acești oameni. Treaba ta ca actor este să-ți lași judecata la ușă.

Cred că [Trump] ar trebui să fie recunoscător, ca să fiu sincer. Cred că i-am oferit o interpretare foarte complexă, tridimensională, a vieții lui și nu-mi amintesc ca altcineva ar fi făcut asta", adaugă actorul pentru BBC.

Tabăra lui Trump a făcut eforturi timp de câteva luni pentru a împiedica filmul să apară în cinematografe, după ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Dar fără succes.

„The Apprentice - Povestea originii lui Trump” va putea fi văzut în cinematografele din România la doar o săptămână după premiera americană. Spectatorii din 34 de oraşe din ţară vor putea viziona filmul care îl are pe Sebastian Stan în rolul principal, doar la cinema, din 18 octombrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇