Solistul Iron Maiden are Covid-19: Dacă nu aş fi fost vaccinat, aş fi avut probleme serioase

Solistul Iron Maiden are Covid-19: Dacă nu aş fi fost vaccinat, aş fi avut probleme serioase

Bruce Dickinson, solistul formaţiei Iron Maiden, a fost confirmat cu Covid-19, iar staruri rock precum Gene Simmons şi Sebastian Bach continuă să îndemne fanii să se vaccineze.

Informaţia a venit ca urmare a anunţului muzicianului de la începutul săptămânii că va anula show-uri după ce un apropiat al său a fost testat pozitiv cu virusul. 

Dickinson a vorbit despre diagnosticul său pentru Rolling Stone: „Am strănutat puţin. Pentru câteva zile m-am simţit ameţit, un fel de răceală, şi asta a fost tot. Şi am 63 de ani. Nu am nicio îndoială că dacă nu aş fi fost vaccinat, aş fi avut probleme serioase”. 

ADVERTISING

Când a fost întrebat despre administrarea vaccinului, el a spus că fanii nu ar trebui obligaţi să se vaccineze pentru a participa la concerte, dar i-a îndemnat să se vaccineze.

„Este o alegere personală. Eu cred că oamenii sunt prost sfătuiţi dacă nu se vaccinează cât mai repede, dar nu doar pentru a merge la concerte, ci pentru propria lor sănătate. Aşadar, chiar dacă ai fost vaccinat, poţi lua Covid şi îl poţi transmite altor persoane care nu au fost imunizate şi care s-ar putea îmbolnăvi foarte grav şi ar putea muri”. 

ADVERTISING

Concertele lui Dickinson au fost amânate pentru 16 octombrie la Shepherd's Bush Empire din Londra şi pe 17 octombrie la The Alexandra în Birmingham. Biletele rămân valabile. 

Solistul Kiss dă vina pe Trump, Sebastian Bach vrea vaccinare obligatorie

Dickinson nu este singurul star rock care a vorbit despre vaccinuri în ultimele zile. 

Gene Simmons de la formaţia Kiss a acordat un interviu pentru Yahoo în care a vorbit despre reacţiile pe care le primeşte atunci când împărtăşeşte convingerile sale pro-vaccin pe Twitter, dând vina pe Donald Trump pentru pentru rolul său în a dezinforma şi a transmite teamă faţă de vaccin.

ADVERTISING

„A fost politizat. Pe domnul care a fost în birou, fostul preşedinte, îl ştiam dinainte de a intra în politică. Este acelaşi ca atunci, dungile unui tigru nu se schimbă. Partea proastă este asta, cu toţii minţim până la un punct, dar ceea ce s-a întâmplat în ultimii patru ani este dincolo de ceea ce mi-am imaginat din partea unor oameni care au avut putere - nu vorbesc doar de el, ci de Administraţie, de toţi”. 

Sebastian Bach, de la Skid Row, care recent a trecut prin boală, i-a încurajat pe oameni să se vaccineze.

„Cred că fiecare american ar trebui obligat să se vaccineze”, a declarat el pentru KNX In Depth. "Nu există niciun motiv pentru care să nu o faci - doar dacă ai probleme de sănătate care să te împiedice. Dar în afară de asta, singurul mod în care să revii la normalitate este vaccinarea”. 

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇