Reuniunea „Friends” va debuta pe 27 mai (Video teaser)

Reuniunea „Friends” va debuta pe 27 mai (Video teaser)

Programul special care marchează reuniunea „Friends” va fi lansat luna aceasta de HBO Max.

„Friends: The Reunion” va debuta pe 27 mai, după un an de când a fost lansat serviciul de streaming HBO Max şi la un an de când ar fi trebuit ca programul să fie difuzat.

Producţia a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei. Participă starurile serialului - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Ei au revenit, cu această ocazie, în platoul original, Stage 24, de la Warner Bros. Studio din Burbank

O sursă a declarat pentru Variety anul trecut că fiecare dintre ei urma să primească cel puţin 2,5 milioane de dolari pentru participarea la programul special.

ADVERTISING

„Friends: The Reunion” are şi invitaţi speciali: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon şi Malala Yousafzai.

Ben Winston a regizat programul şi a fost producător executiv împreună cu Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane, care au lucrat la serial. Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry şi Schwimmer au fost de asemenea producători executivi.

ADVERTISING

În 2020, toate cele zece sezoane ale „Friends” au părăsit platforma Netflix pentru a fi disponibile pe HBO Max, în urma unei înţelegeri care a costat WarnerMedia, potrivit estimărilor, mai mult de 400 de milioane de dolari pentru drepturile asupra serialului.

Vezi şi: Reuniunea Friends: Lisa Kudrow a început deja filmările

Iată alte ştiri despre vedete, muzică şi filme:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇