Reuniunea Friends: Lisa Kudrow a început deja filmările

Reuniunea Friends: Lisa Kudrow a început deja filmările

Știm deja că în acest an va avea loc o reuniune a celor 6 actori principali din serialul Friends. Iată că Lisa Kudrow, care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, a fost cea mai harnică și deja a început filmările pentru episodul special.

Mult așteptata reuniune a celor 6 actori a tot fost amânată în ultima perioadă, din cauza pandemiei, iar multe voci s-au temut că acest episod special nici nu va mai avea loc, scrie Screen Rant.

Lisa Kudrow îi liniștește pe fani:

”Sunt mai multe fațete și deja am filmat niște lucruri. Eu am pre-filmat deja, deci cu siguranță va avea loc (reuniunea - n.red.), pentru că eu deja am înregistrat ceva”, a spus actrița, invitată la podcastul Literally! With Rob Lowe.

ADVERTISING

Ea a dat și câteva detalii noi. De exemplu, show-ul nu are un scenariu scris. Cei șase actori doar se vor reuni și vor vorbi despre serial, ”reflectând asupra acestei experiențe unice”.

”Nu e un reboot, nu avem scenariu, nu vom interpreta personajele. Suntem doar noi. Ne strângem toți, ceea ce se întâmplă foarte rar și nu s-a întâmplat niciodată în fața camerelor de filmat de când s-a terminat serialul, în 2004”, a povestit Lisa Kudrow.

După cum a anunțat acum ceva timp Matthew Perry, reuniunea ar urma să aibă loc în luna martie, dar nu se știe data exactă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Episodul special este pregătit de HBO Max.

Citește și alte știri din aceeași categorie:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇