Actriţele din ''Sex & the City'' vor primi câte un milion de dolari pe episod, pentru noul sezon

Actriţele din ''Sex & the City'' vor primi câte un milion de dolari pe episod, pentru noul sezon

Actrițele noului sezon „Sex & the City”, produs pentru platforma de streaming HBO Max, vor fi plătite cu 1 milion de dolari pe episod.

Potrivit mai multor surse concordante, citate de site-ul revistei Variety, actriţele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis vor primi onorarii de 1 milion de dolari pe episod pentru acest serial TV, care va avea 10 episoade.

Cele trei actriţe sunt protagonistele noii producţii şi, de asemenea, producători executivi ai acesteia.

Ţinând cont de mediatizarea intensă a acestui proiect, salariile celor trei protagoniste nu sunt deloc surprinzătoare. Salarii de cel puţin 1 milion de dolari pe episod au devenit în ultimii ani noua normă din industria de televiziune.

ADVERTISING

Artişti celebri, precum Nicole Kidman, Jeff Bridges, Patrick Stewart, Reese Witherspoon şi Kerry Washington, se numără printre starurile care au beneficiat de astfel de onorarii pentru roluri interpretate în producţii majore realizate de Netflix, Hulu şi alte platforme de streaming.

And Just Like That...

Noul serial din franciza "Sex and the City", intitulat "And Just Like That...", va prezenta povestea celor trei personaje principale - Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) şi Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) -, care navighează printre iubiri şi relaţii de prietenie, după ce ajung la vârsta de 50 de ani.

ADVERTISING

Producţia pentru acest serial, ale cărui episoade vor avea câte 30 de minute, va începe la sfârşitul primăverii în oraşul New York.

Kim Cattrall, care a interpretat personajul Samantha Jones în serialul original, nu va participa la noua producţie.

Istoria Sex and the City

Serialul "Sex and the City" a fost creat de Darren Star pe baza cărţii omonime publicate de Candace Bushnell în 1997. Serialul a avut premiera pe HBO în 1998 şi a fost difuzat timp de şase sezoane până în 2004.

Influenţa acestei producţii TV continuă să se facă simţită în cultura populară şi în textele scenariştilor de la Hollywood. Producţia originală a stat la baza realizării a două filme pentru marile ecrane.

ADVERTISING

Lungmetrajul "Sex and the City", lansat în 2008 cu un buget de producţie de 65 de milioane de dolari, a obţinut încasări de peste 418 milioane de dolari la nivel mondial. O continuare a sa, filmul "Sex and the City 2", a obţinut încasări de peste 290 de milioane de dolari pe plan global. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇