Dacă actorul Dwayne Johnson ar candida la președinția SUA, 46% dintre americani l-ar vota, arată un sondaj

Dacă actorul Dwayne Johnson ar candida la președinția SUA, 46% dintre americani l-ar vota, arată un sondaj

Actorul Dwayne Johnson – poreclit „The Rock” – ar primi 46% dintre voturile americanilor, dacă ar candida la alegerile prezidențiale din SUA, potrivit unui sondaj.

La cercetarea de piață publicată pe site-ul Piplsay au răspuns 30.000 de americani - iar aproape jumătate dintre aceștia l-ar trimite să ocupe fotoliul de la Casa Albă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Nu sunt sigur că părinţii noştri fondatori şi-ar fi imaginat un tip de 1,96 metri înălţime, chel, tatuat, jumătate negru, jumătatea samoa, care bea tequila şi conduce o camionetă pick-up ar putea să intre în clubul lor. Dar dacă asta s-ar întâmpla, ar fi o onoare pentru mine să servesc poporul", a comentat actorul pe Twitter.

În 2017, invitat în emisiunea "The Ellen Show", Dwayne Johnson susținea că se gândeşte "serios" să candideze la alegerile prezidențiale din SUA.

Citește și: Aproape 60.000 de americani l-au votat pe Kanye West. Rapperul vrea să candideze și în 2024


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!