R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual

Cântărețul american R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în procesul în care era condamnat de șantaj și trafic sexual față de femei și minore.

Cântărețul a fost acuzat timp de două decenii, însă nu a fost dat în judecată decât atunci când victimele au dat interviuri televizate despre abuzurile suferite din cauza lui, amintește BBC.

11 persoane s-au plasat drept părți acuzatoare - nouă femei și doi bărbați care au descris umilirea și violența sexuală.

În procesul de la New York, care a început pe 18 august 2021, Kelly s-a confruntat cu acuzaţii de trafic de fiinţe umane, hărţuire, pornografie infantilă, răpiri şi muncă forţată. Fostul star a negat toate acuzaţiile împotriva sa şi a pledat nevinovat.

ADVERTISING

În timpul procesului, procuratura a încercat să demonstreze că R. Kelly nu numai că este un prădător, dar echipa sa i-a permis comportamentul mult timp.

Acesta este primul caz din mai multe împotriva lui R. Kelly, pentru că el se confruntă cu acuzaţii în mai multe state, inclusiv în Illinois şi Minnesota.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇