Primul trailer oficial al viitorului serial Stăpânul Inelelor, lansat la Super Bowl (Video)

Primul trailer oficial al viitorului serial Stăpânul Inelelor, lansat la Super Bowl (Video)

Ediția din acest an a Super Bowl a adus nu numai un stadion ultra-plin și un show de zile mari, dar și o surpriză extraordinară pentru fanii Lord of The Rings.

Amazon a prezentat primul trailer oficial pentru The Rings of Power, al cărui prim sezon va avea premiera pe 2 septembrie anul acesta.

În timpul pauzei de la Super Bowl, pe ecranele gigante au rulat un minut întreg imagini din serialul mult așteptat.

The Lord of the Rings: The Rings of Power – Teaser Trailer | Prime Video

Acțiunea din această serie este plasată cu sute de ani înainte de evenimentele din Hobbit sau Stăpânul Inelelor adică în ceea ce Tolkien a numit „A Doua Eră” a Pământului de Mijloc, potrivit Variety.

ADVERTISING

Seria Amazon va condensa o parte din cronologia lui Tolkien din ”The Silmarilion”, care se întinde pe mii de ani și documentează evenimente cheie din istoria Pământului de Mijloc, cum ar fi căderea lui Numenor, ascensiunea lui Sauron și crearea legendarelor inele.

Super Bowlul este cel mai urmărit program, astfel că are și cel mai scump minut de publicitate. Anul trecut, pentru o reclamă de 30 de secunde s-a plătit 5,5 milioane de dolari.

Astfel, Amazon a ales să plătească o sumă uriașă pentru a prezenta aici primul trailer pentru serialul care deja este cel mai scump din istorie.

ADVERTISING

Pauza de la Super Bowl a venit și cu un spectacol electrizant, oferit de Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar.

Show-ul îl puteți vedea AICI.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇