Când apare primul episod din serialul Stăpânul Inelelor

Când apare primul episod din serialul Stăpânul Inelelor

Serialul ”Stăpânul Inelelor”, având drept punct de plecare saga fantastică a lui J.R.R. Tolkien, va fi difuzat în întreaga lume începând din 2 septembrie 2022.

Amazon speră ca acesta să rivalizeze cu ”Urzeala Tronurilor”, informează AFP.

Amazon, care a dobândit în 2017 drepturile pentru a realiza un serial după "Stăpânul Inelelor", pentru o sumă estimată la 250 de milioane de dolari, a precizat într-un comunicat că "filmarea primului sezon (a fost) finalizată luni, în Noua Zeelandă".

Cu o acţiune plasată în Pământul de Mijloc şi prezentând câteva personaje emblematice din saga, seria începe cu noi aventuri care se desfăşoară "într-o perioadă de relativă pace, cu mii de ani înainte de evenimentele din cărţile 'Hobbitul' şi 'Stăpânul Inelelor' ale lui J.R.R. Tolkien''.

ADVERTISING

Episoadele noi ale primului sezon vor fi difuzate săptămânal.

Luni, pe Twitter, a fost publicată o primă imagine din serial (foto articol).

Din distribuţia acestuia fac parte Cynthia Addai-Robinson, cunoscută pentru rolul din seria "Spartacus", şi Robert Amarayo, care a jucat în "Game of Thrones", un serial care a devenit în opt sezoane un etalon al genului fantasy.

Prin această transformare într-un serial a cărţilor lui Tolkien, deja ecranizate cu succes în anii 2000, Amazon speră "să câștige niște puncte" în bătălia nemiloasă dusă de serviciul său de streaming Prime Video, în principal cu Netflix şi Disney.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gigantul american, înfiinţat de Jeff Bezos, a achiziţionat la sfârşitul lunii mai, pentru 8,45 miliarde de dolari, studioul hollywoodian cvasi centenar Metro-Goldwyn-Mayer, ceea ce i-a permis să-şi adauge la repertoriu mari clasici precum "James Bond", "Rocky" sau "Tăcerea Mieilor".

Citește și alte știri din categoria Monden:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇