Party cu sute de oameni în Germania, sub pretext că se filmează Matrix 4. Keanu Reeves a fost și el acolo!

Party cu sute de oameni în Germania, sub pretext că se filmează Matrix 4. Keanu Reeves a fost și el acolo!

O petrecere cu aproximativ 200 de invitaţi a fost organizată pe platourile de filmare de lângă Berlin pentru mai recent film din seria Matrix, încălcând restricţiile impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Organizatorii ar fi încercat să păcălească autorităţile pretinzând că este vorba de o filmare, cerându-le invitaţilor să vină ca figuranţi. La petrecerea care a marcat finalul filmarilor pentru Matrix 4 ar fi participat si Keanu Reeves, protagonistul seriei, scrie The Guardian, care citează publicaţia germană Bild.

ADVERTISING

În Berlin şi în Brandenburg, unde ar fi avut loc evenimentul, pot fi organizate petreceri cu cel mult 50 de invitaţi, însă acestea trebuie să fie anunţate dinainte, iar participanţii trebuie să respecte distanţarea socială şi să poarte mască atunci când nu beau şi nu mănâncă.

Potrivit unei participante la petrecere, toţi invitaţii au fost testaţi în prealabil pentru infecţia cu noul coronavirus. Invitaţilor li s-a cerut să vină cu măşti, însă mulţi au renunţat să le mai poarte pe măsură ce petrecerea a avansat. Au fost aduşi dansatori şi un DJ şi a fost organizat un spectacol pirotehnic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reeves şi partenera sa, Alexandra Grant, au stat la o masă şi au părăsit petrecerea devreme, mai relatează Bild.

Potrivit unui purtător de cuvânt al oraşului Potsdam, responsabil cu aprobarea petrecerilor, organizarea evenimentului nu a fost anunţată, iar autorităţile germane din domeniul sănătăţii urmează să discute cu reprezentanţii studiourilor de filmare cu privire la această chestiune.

Filmările la Matrix 4 au fost întrerupte în martie, din cauza pandemiei, fiind reluate în august. Producţia urmează să fie lansată în decembrie 2021.

ADVERTISING

Alte articole interesante:

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇