Ipoteza lansată de presa din Scoția după retrogradarea lui Ianis Hagi

Ipoteza lansată de presa din Scoția după retrogradarea lui Ianis Hagi

Jurnaliștii scoțieni lansează o nouă ipoteză după ce Ianis Hagi a fost retrogradat de Mirel Rădoi la echipa națională de tineret.

Presa din Scoția scrie că Ianis Hagi plătește pentru conflictul avut luna trecută cu selecționerul Rădoi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Starul lui Rangers a fost scos din echipa mare a României după ce l-a criticat pe antrenorul naționalei", a titrat Rangers News.

"Această mutare vine după ce Hagi l-a criticat public pe Rădoi în presă la ultima acțiune a echipei naționale. Vestea vine ca o mare lovitură pentru Ianis", a mai scris sursa citată.

Ianis Hagi l-a criticat pe Mirel Rădoi după eșecul din Norvegia, dând vina pe tactica folosită de selecționer.

În replică, Mirel Rădoi i-a transmis să se uite pe cifre și o să-și dea seama că a alergat foarte mult deoarece a pierdut mingea foarte des și nu a reușit să facă un joc de posesie.

"Am avut o discuție în care am punctat lucrurile care trebuie, atât eu, cât și ceilalți colegi. Eu cred că jucătorul român poate întelege și cu o vorbă bună, altfel decât să țipi la el. Cred că au trecut timpurile alea în care să poți să schimbi o atitudine trebuie să fii brutal”, a adăugat selecționerul luna trecută.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!