Presa din Spania, despre gestul neașteptat făcut de Mircea Lucescu la adresa lui Messi

Presa din Spania, despre gestul neașteptat făcut de Mircea Lucescu la adresa lui Messi

Jurnaliștii spanioli au comentat gestul neașteptat făcut de Mircea Lucescu la adresa lui Leo Messi, după meciul dintre FC Barcelona și Dinamo Kiev.

La finalul confruntării, Lucescu l-a căutat pe Messi pentru a-i cere cadou tricoul său.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Gestul lui Lucescu, unul neobișnuit în lumea fotbalului, a fost comentat astfel de ediția din Spania a portalului BeSoccer.

"Mircea Lucescu a luat tricoul lui Messi ca un cadou, dar s-a plâns de folosirea arbitrajului Video. Mircea Lucescu a plecat fără puncte de pe Camp Nou, chiar dacă a obținut tricoul lui Messi. În orice caz, cadoul primit nu a fost suficient pentru că antrenorul să nu plece cu un gust amar.

În cele din urmă, Lucescu, un romantic al fotbalului, și-a arătat nemulțumirea față de folosirea sistemului VAR", a comentat sursa citata.

Dinamo Kiev a fost învinsă de FC Barcelona cu 2-1, dar a avut mari probleme din cauza pandemiei, iar Lucescu a folosit mulți jucători de rezervă.

După trei meciuri în faza grupelor, Dinamo Kiev are un singur punct.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!