Mega petrecere într-un club din Timișoara, ca și cum nu ar fi pandemie. S-au dat amenzi de 12.000 de lei (Video)

Mega petrecere într-un club din Timișoara, ca și cum nu ar fi pandemie. S-au dat amenzi de 12.000 de lei (Video)

Polițiștii din Timiș au dat două amenzi în valoare de 12.000 de lei administratorilor unui club din Timișoara, unde mai mulți tineri au fost filmați dansând, deși, prin decizie CJSU s-a impus închiderea restaurantelor și cluburilor.

Administratorul unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din Timișoara a fost sancționat contravențional, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind diminuarea impactului de risc, cu două amenzi, în valoare totală de 12.000 de lei.

De asemenea, o echipă a Poliției Timiș vizionează, duminică, imaginile din interiorul clubului pentru a identifica persoanele care nu au respectat legislația și au petrecut în club, acestea urmând să fie sancționate.

ADVERTISING

Poliția Timiș a anunțat că se va lua măsura sesizării autorităților competente, în vederea suspendării autorizației de funcționare a clubului.

Mai mulți tineri au fost filmați, sâmbătă noaptea, la clubul din oraș, în timp ce dansau fără să țină cont de restricțiile din perioada pandemiei. Mai mult, clubul ar fi trebuit să fie închis, după decizia CJSU, având în vedere depășirea ratei de infectare în oraș, de peste 3 la mia de locuitori.

Sursa: Instagram epicsociety.ro
Sursa: Instagram epicsociety.ro

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇