Amenzi de 6.000 de lei la o petrecere de logodnă cu peste 30 de persoane, la Constanța

Amenzi de 6.000 de lei la o petrecere de logodnă cu peste 30 de persoane, la Constanța

Poliţiştii constănţeni au dat amenzi în valoare de 6.000 de lei pentru organizarea unei petreceri de logodnă la care participau peste 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile care spun că în perioada stării de alertă este interzisă organizarea de evenimente private în spaţiul public.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 18:00, poliţisti din cadrul Secţiei 1 Constanţa şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din Satul de Vacanţă, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.   

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Echipajul de intervenţie a constatat faptul că este vorba despre o logodnă, care se desfăşura cu participarea a peste 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive)”, arată comunicatul de presă.  

Sursa citată a precizat că administratorul societăţii comerciale respective, dar şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!