Louie Anderson, protagonistul serialului "Viața cu Louie", a murit la 68 de ani

Louie Anderson, protagonistul serialului "Viața cu Louie", a murit la 68 de ani

Cunoscutul actor și comediant american Louie Anderson s-a stins din viață vineri, la vârsta de 68 de ani.

Creatorul serialului de desene animate „Viața cu Louie” era internat într-un spital din Las Vegas și a murit din cauza unor complicații provocate de cancer, notează AP.

Cariera lui Louie Anderson s-a întins pe durata a patru decenii, perioadă în care a susținut sute de show-uri de stand-up, a apărut în zeci de filme și chiar a scris patru cărți.

În România, Louie Anderson este cunoscut pentru că este creatorul și protagonistul serialului de desene animate "Viața cu Louie", difuzat în țara noastră în anii '90 și începutul anilor 2000 de postul Fox Kids.

ADVERTISING

"Viața cu Louie a obținut statutul de cult în unele țări din Europa de Est, în special în România", se arată scris pe Wikipedia.

Show-ul se bazează pe copilăria lui Louie Anderson în orașul fictiv Cedar Knoll, Wisconsin, la începutul anilor 1960, deși Anderson însuși este de fapt din Saint Paul, Minnesota, situat de asemenea în vestul Statelor Unite ale Americii.

life-with-louie

Pe lângă "Viața cu Louie", Louie Anderson a primit aprecieri din partea criticilor și pentru rolul din serialul "Baskets", fiind nominalizat la trei premii Emmy și câștigând în 2016.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇