Un senator USR a murit la doar 45 de ani

Un senator USR a murit la doar 45 de ani

Senatorul USR Cristian Viaşu a încetat din viaţă, la doar 45 de ani.

Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media.

”Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian VIAŞU a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe. Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit”, se precizează în comunicatul oficial. 

USR mai transmite că acesta a fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat.

”Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi sperăm că, în aceste clipe grele, cei apropiaţi vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în anunţul USR. 

Cosmin Viașu a absolvit Facultatea de Stiinte Economice a Universității din Oradea, profilul Managementul firmei, și deține un Master în Managementul dezvoltări afacerilor la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca.

Înainte de a deveni senator, a fost antreprenor, director al unei firme care activează în domeniul construcțiilor și hidroizolațiilor, arată USR.

Prima sa implicare în viața politică a fost în toamna anului 2016, când s-a înscris în USR Sălaj. În anul 2018 a fost ales președintele filialei.