Dragoste adevărată: Fiica de președinte care se mărită cu un rege. Ea are 21 de ani, el 56 și alte 11 soții

Dragoste adevărată: Fiica de președinte care se mărită cu un rege. Ea are 21 de ani, el 56 și alte 11 soții

Fiica fostului președinte al Africii de Sud Jacob Zuma, în vârstă de 21 de ani, se căsătorește din dragoste cu regele din Eswatini, a declarat pentru BBC un purtător de cuvânt al ultimei monarhii absolute rămase din Africa.

Logodna lui Nomcebo Zuma cu regele Mswati al III-lea a fost oficializată la începutul acestei săptămâni.

Monarhul în vârstă de 56 de ani are în prezent 11 soții și a fost căsătorit de 15 ori în total.

Purtătorul de cuvânt al Eswatini, Alpheous Nxumalo, a respins categoric zvonurile că această căsătorie ar fi o alianță politică.

ADVERTISING

"Dragostea nu are ochi care să vadă sau să numere vârsta. Dragostea se întâmplă între două persoane", a declarat el pentru BBC.

Jacob Zuma, care a fost președinte al Africii de Sud din 2009 până în 2018, și regele Mswati sunt deja rude prin alianță.

Criticii îl acuză pe regele Mswati, care guvernează prin decret și se află pe tron ​​de 38 de ani, că trăiește în lux cu familia sa poligamă - în timp ce poporul său suferă de sărăcie.

Eswatini, cunoscută anterior ca Swaziland, are o populație de 1,1 milioane de locuitori și una dintre cele mai mari rate din lume de infectare cu HIV/SIDA.

ADVERTISING

Există legături tradiționale puternice între Eswatini și monarhia Zulu din Africa de Sud, actualul rege Zulu, Misuzulu ka Zwelithini, fiind nepotul lui Mswati III.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇